GENERÁLKIVITELEZÉS

Cégünk vállalja ingatlan beruházások generálkivitelezését A-tól Z-ig, azaz a tervezéstől és engedélyezésektől kezdődően minden építési részfolyamatig, kivitelező munkáig.

Cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt állunk rendelkezésére!

SEGÍTÜNK A LEGJOBB FELTÉTELEK ELÉRÉSÉBEN!

Használja ki az új ÁLLAMI OTTHONFELÚJÍTÁSI PROGRAM által nyújtott lehetőségeket, és használja ki az elérhető maximum 6 000 000 Ft-os állami támogatást. Segíteni fogunk ennek elérésében.

A támogatás mellé szükség esetén kedvezményes hitel lehetőséget is ajánlunk, hogy a legjobb kondíciókkal újíthassa fel házát, lakását.

ELŐREGYÁRTOTT KÖNNYŰSZERKEZETES CSALÁDI HÁZAK TELJESKÖRŰ KIVITELEZÉSE

Német szabvány és minőség alapján, CNC vezérelt technológiával készítjük el könnyűszerkezetes családházát, mely 150 nm-ig saját tervezésen belül az ön igényeinek megfelelően lesz kivitelezve.

A könnyűszerkezetes házak Magyarországon az ár/érték arányában egyre jobban előtérbe kerülnek, hiszen minőségében és tartóságában semmivel nem marad el más gyártási technológiától. A kivitelezés során választhat előre tervezett kész terveink közül vagy esetleg saját tervdokumentációk alapján is elkészítjük családi házát. A kivitelezés minden esetben gyors, pontos és magas minőségben készül a tervezéstől a kivitelezésen át.

NAPELEM, MEGÚJULÓ ENERGIA ÉPÍTÉSE

Cégünk egyik részlege magán kiserőművek kivitelezésével és értékesítésével foglalkozik. A napelem felhasználása és az energetikai igények egyre magasabb igénye érdekében külön részlegünk foglalkozik a napelemek értékesítésével, kivitelezésével és engedélyeztetésével. Cégünk akár pályázati vagy hitelfelvételi igények esetén is a teljeskörű szolgáltatást nyújtja ügyfelei számára. Minden esetben biztosítjuk a teljes ügyintézési folyamatot és a szerződéskötéstől a bekapcsolásig a teljeskörű szolgáltatást nyújtjuk. A Villányszámlája alapján  az éves felhasználást figyelembe véve kollégáink a legoptimálisabb értékek alapján állítja össze az energia felvételhez szükséges napelem rendszert. Minden esetben első sorban prémium termékeket ajánlunk, de természetes megtalálhatók cégünknél jó minőségű és árban illeszkedő rendszer is a megfelelő igényekhez mérten. 

ÉPÜLETÜZEMELTETÉS, KARBANTARTÁS – FACILITY MANAGEMENT

Az egyes  létesítményeken végzett üzemeltetési feladatokat teljes körűen látjuk el, így olyan komplex szolgáltatást nyújtunk, amely magas műszaki színvonal mellett anyagi előnyt jelent ügyfeleink részére. Megrendelői igény szerint közreműködünk a tervezés, kivitelezés, átépítés, illetve modernizálás fázisaiban, illetve lebonyolítjuk azokat. A kis javítási munkálatoktól az egész komoly átalakításokig vállaljuk az épületen, üzemcsarnokon, irodaházon és egyéb ingatlanokon lévő munkálatokat, mely akár szakipar bevonását is igényel és azzal karöltve valósítjuk meg az ingatlan funkciójának betöltését.

Ezeken felül takarítási és kertészeti munkákat is ajánljuk partnereinknek, hiszen nem utolsó szempont a szép kert vagy a téli csapadék (hó) eltakarítása, de legyen szó akár egy terület rendberakásáról vagy irodaépületek vagy egyéb épületek takarításáról is.

BELSŐÉPÍTÉSZETI MUNKÁLATOK

Mivel cégünk teljeskörű szolgáltatást tud nyújtani az építőipar területén ezért nem nehéz azt az elképzelést megvalósítani amit egy belsőépítész vagy egy ingatlan tulajdonosa elképzelt, megálmodott. A belső terek kialakítása, azok kivitelezése belsőépítészekkel való együttműködés és a tervek alapján való kivitelezés cégünknél minden esetben alapkövetelmény. Itt legyen szó gipszkartonokból való design elemek kivitelezéséről vagy akár fürdőszoba vagy konyha átalakításról cégünk szakemberei rugalmasan és maximális tudásuknak megfelelően állnak rendelkezésükre.

Keresse meg új lakását, üzletét most!

Lakások és üzletek még elérhetők a Sopron, Ötvös u. 10. ingatlanban