Sopron, Ötvös u. 10.

8. SZÁMÚ LAKÁS

45,26 nm

ELADVA

 

Nappali 16,07 nm
Előtér-közlekedő 7,21 m2
Konyha-étkező 4,72 m2
Fürdő 4,05 nm
Szoba 13,21m2

Összesen: 45,26 m2

Kis lakás, hatalmas lehetőségek!

Az Ötvös 10. Sopron egyik leginkább figyelemmel kísért társasházi projektje. Különleges hangulatával és örökségvédelem alatt álló formájával mindenkit rabul ejt. Az Ötvös 10. “8. számú lakása”  45 négyzetméterével ideális fiatal párok számára. Remek elosztásának és élhető méretének köszönhetően remek kuckó alakítható ki belőle, ráadásul Sopron szépülő belvárosa értékállóságot és jó befektetést jelent az ingatlanra nézve.

A lakás KULCSRAKÉSZ állapotban kerül átadásra, melyet a leendő tulajdonossal közösen álmodunk meg! Varázsoljon az Ötvös 10. -be egy pompás otthont, csak a képzelete szab határt! Magas minőségben, kompromisszumok nélkül!

A lakás ára irányár, amely nagyban függ a beépítésre kerülő anyagoktól és extra kérésektől! Kérjen tőlünk egyedi kedvezményes árajánlatot még ma! Ne feledje, ilyen lakást nem talál máshol!

A fent megjelölt ár tájékoztató jellegű és nem minősül egyedi ajánlatnak! Az, az adott tervezett anyagfelhasználásokkal és alap igényszinteknek megfelelően lett beárazva. Kérem keresse kollégánkat, további egyeztetés céljából!

Átadás még 2019-ben!