SAJÁT ÉRTÉKESÍTÉSŰ INGATLANOK

Cégünk első sorban saját tulajdonú vagy saját kivitelezésű ingatlanok értékesítésével foglalkozik.

Az ingatlanok értékesítésénél minden esetben három alapszabályt veszünk figyelembe:

1LOKÁCIÓ
2LOKÁCIÓ
3LOKÁCIÓ

DANIELLA LAKÓPARK, Szombathely – Gencsapáti

Telkek új építésű családi házakkal

Különböző alapterületekkel, változatos alaprajzokkal

Kérjen ajánlatot!

SOPRON, ÖTVÖS UTCA 10.

4. SZÁMÚ ÜZLET

114 m2 alapterület

Eladási ár: 71 045 000 Ft helyett 69 999 000 Ft + ÁFA

Bérleti díj: 1140 EUR/hó + ÁFA

INGATLANÉRTÉKESÍTÉS

Cégünk az ingatlan elhelyezkedésén túl az értékesítésnél az ügyfél igényeit és érdekeit figyelembe tartva az aktuális jogszabályok betartása mellett segítjük és támogatjuk minden ügyfelünket ingatlanvásárlásában.

Könnyűszerkezetes készházak építése és kivitelezése során az első lépéstől a kulcs átadásáig nem csak a jogi gyakorlatok teljes tárházát biztosítjuk képviselőinken keresztül, de segítjük ügyfeleinket a tervezés és kivitelezés alatt felmerült összes kérdésben a legoptimálisabb döntés meghozatalára.

Az ingatlanok értékesítésének támogatása mellett – ez legyen társasházi lakás vagy könnyűszerkezetes készház építése – pénzügyi tervezéssel és annak gyakorlatias megoldásaival segítjük az ingatlan vásárlóinkat.

Több mint tíz év eltöltött tapasztalatunk az építőiparban olyan értékesítési és kivitelezési problémákra tudja a helyes választ mint például a családok gyakori válásának elkerülése. Legtöbb esetben egy fiatal család önállóan szeretné megvalósítani saját családi ház építésének kivitelezését arra gondolva, hogy az építőipar árait a legolcsóbban tudják menedzselni, illetve sok munkát tudnak saját kezűleg kivitelezni. A nagy spórolás mellett elfelejtenek egymással foglalkozni, próbálnak szakembert, kivitelezőt keresni az éppen aktuális munkafolyamatokra a saját kétkezű munkájukkal próbálják az építkezést elősegíteni, de közben fáradtan, türelmetlenül és túlterhelve már nem tudnak józan döntéseket hozni, mert elkezdődik egy véget nem látható és maguk által generál problémaspirál. Ez mellett még rájuk terhelődik a munkahelyi és családi problémák megoldása a gyerek nevelés és még sorolhatnánk, melyre már nem is biztos hogy kellő figyelem és idő jut. Ebből aztán pénzügyi, időbeli csúszások keletkeznek, előjön a frusztráltság érzése a túlhajszoltság és a stressz, melyek vitát generálnak egymás közt és az életük olyan pályára fut melynek vége a válás.

Ezek elkerülése érdekében mi olyan megoldást nyújtunk partnereink számára, mely hosszútávú és nyugodt életet biztosít.

A könnyűszerkezetes készházak ma Magyarországon egyre jobban elterjedtek. Nem csak az energetikai besorolásuk és kivitelezésük érdekében, de az ár/érték arány figyelembe vétele is komoly szempont. Ezek a házak legjobb esetben 6 hónapon belül el tudnak készülni, nincs idegeskedés és minden előre tervezhető. Pénzügyileg cégünk képviselői segítik, kezelik az igénybevett állami támogatásokat és a szolgáltatásokat, melyeket a bankok nyújtanak. Önnek nincs gondja az építkezéssel és nyugodtan tud azzal foglalkozni amivel éppen kell. Előre lehet tervezni a bútorzatot és a családi programokat.

Minden esetben személyes konzultáció keretein belül tájékoztatjuk az ügyfeleinket arról, hogy milyen jogszabályi háttér és pénzügyi tervezés szükséges egy ilyen beruházás pozitív végkimeneteléhez.

Hívjon minket és megépítjük könnyűszerkezetes családházát akár 6 hónapon belül, hogy Önnek ne legyen gond.

Keresse meg új lakását, üzletét most!

Lakások és üzletek még elérhetők a Sopron, Ötvös u. 10. ingatlanban