TÉRKÖVEZÉS PRÉMIUM KŐBURKOLATOKKAL

 

Otthonunk küllemének dekorációja mindig is az építészet egyik középpontjában állt. A jól megválasztott kőburkolat esztétikus fedést és igazi hangulatot biztosít az épületek, udvarok, autóbeállók, járdák, teraszok vagy kertek számára. A STAR STONE prémium kőburkolat kínálatában Ön is biztosan megtalálja az igényeihez és stílusához leginkább passzoló burkolóelemeket, melyhez profi és gyors kivitelezést biztosítunk!

HÁZHOSZ SZÁLLÍTÁS – FÖLDMUNKA – TÉRKÖVEZÉS

Válasszon kőburkolatot, kérjen ajánlatot, mi pedig leegyeztetett időpontban házhoz szállítjuk, elvégezzük a szükséges földmunkát, terep rendezést, alapozást, és profi módon lerakjuk a kőburkolatot.

Szolgáltatási területünk: Vas megye, Győr-Moson-Sopron megye, Zala megye, Veszprém megye

ARVORE MODULÁRIS KŐBURKOLAT

Az Arvore travertin jellegű moduláris kőburkolat belterekben és kültekerben egyaránt használható, épületek, kültéri és beltéri falak fedésére. Az ideális megoldás a padlózatok, az udvarok, bejárók, kertben vagy parkokban található járdák, teraszok, illetve egyéb gyalogos vagy a medence széli övezetek fedésére.

Gyalogos forgalom esetén, a kőlapok homokágyra helyezhetőek, azonban autós forgalom esetén kötelező azok betonalapra való ragasztóval történő rögzítése.

Ez a típusú kőburkolat környezetének eleganciát, harmóniát és stílust kölcsönöznek. Az Arvore típusú kőburkolat moduláris lapokból tevődik össze amelyek 4 méretben, összesen 12 típusban elérhetőek, így hozzájárulhatnak övezetének különleges és egyéni kialakításához.

Kérjen ajánlatot most!

ARVORE KŐBURKOLAT

Textura Antikolt travertin
Moduláris Francia modul 4 méretben
Méretek 2 db – 60 x 40 x 3 cm
4 db – 40 x 40 x 3 cm
2 db – 40 x 20 x 3 cm
4 db – 20 x 20 x 3 cm
Vastagság 3 cm
Súly 71,5 kg/m2
Kiszerelés 16 m2/raklap
Színek térkő színek

Kérjen ajánlatot most!

ATHOS MODULÁRIS KŐBURKOLAT

Vein cut travertin textúrájú moduláris kőburkolat úgy beltéri, mint kültéri használatra, épületek, kertek vagy erkélyek fedésére is alkalmas. A termék kiválóan használható padlózatok, udvarok, kerti járdák, parkok járdáinak, erkélyek, gyalogos terek vagy a medence körüli részek fedésére.

A kőburkolat betonágyra fektethető amennyiben nehéz autós forgalomnak vannak kitéve, gyalogos vagy alkalmi autós forgalom esetén azonban homokágyra is helyezhető.

Kérjen ajánlatot most!

ATHOS KŐBURKOLAT

Textura Antikolt travertin
Moduláris 2 részes modul
Méretek 1 db – 40×30 cm
1 db – 30×30 cm
Vastagság 5,5 cm
Súly 124 kg/m2
Kiszerelés 9,24 m2/raklap
Színek

Kérjen ajánlatot most!

TRAVERSTONE KŐBURKOLAT

A Vein cut római travertin kőburkolat különleges esztétikai látványt tükröz kültéren és beltéren egyaránt. Kiválóan alkalmas padlózatok, udvarok, kerti járdák, járdák, erkélyek, gyalogos terek vagy a medence körüli részek dekoratív fedőjeként. A travertin burkolat nehéz autós forgalom esetén betonágyra fektethető, gyalogos forgalomnál azonban homokágyon is alkalmazható. A kőburkolat betonágyra fektethető amennyiben nehéz autós forgalomnak vannak kitéve, gyalogos vagy alkalmi autós forgalom esetén azonban homokágyra is helyezhető.

Zbau térkövezés

Kérjen ajánlatot most!

TRAVERSTONE KŐBURKOLAT

Textura Antikolt travertin
Moduláris Egyedi méret
Méretek 60×30 cm
Vastagság 3 cm
Súly 65 kg/m2
Kiszerelés 16 m2/raklap
Színek

Kérjen ajánlatot most!

RÓMA MÁRVÁNY JELLEGŰ MODULÁRIS KŐBURKOLAT

A Róma – márvány jellegű moduláris kőburkolat úgy kültéri, mint beltéri használatra is alkalmasak, épületek, homlokzatok vagy kültéri és beltéri felületek fedésére.

Ezek a kőlapok eleganciát, harmóniát és stílust kölcsönöznek otthonának. Az antik jellegű márvány az ideális megoldás a padlózatok, az udvarok, bejárók, kertben vagy parkokban található járdák, teraszok, illetve egyéb gyalogos vagy a medence széli övezetek fedésére.

Zbau térkövezés

Kérjen ajánlatot most!

RÓMA KŐBURKOLAT

Textura Antikolt márvány
Moduláris 3 részes modul
Méretek

1 db – 60×40 cm

1 db – 40×30 cm

Vastagság 2 cm
Súly 40 kg/m2
Kiszerelés 23 m2/raklap
Színek térkő színek

Kérjen ajánlatot most!

ORION XXL KŐBURKOLAT

Kedvező 1 méter hosszúságuknak és 0,5 méter szélességüknek köszönhetően, az Orion típusú járdakövek úgy kültéri, mint beltéri udvarok, teraszok vagy medence körüli övezetek fedésére is használhatók.

Ezeket a nagyméretű járdaköveket autós forgalom esetén betonalapra kell helyezni, gyalogos forgalom esetén azonban elegendő a félszáraz esztrich felület.

Zbau térkövezés

Kérjen ajánlatot most!

ORION XXL KŐBURKOLAT

Textura Csúszásmentes
Moduláris Négyszögletes
Méretek 1 db – 100×50 cm
Vastagság 5 cm
Súly 121 kg/m2
Kiszerelés 9 m2/raklap
Színek

Kérjen ajánlatot most!

STAR BRICK ANTIK MÁRVÁNY JELLEGŰ KŐBURKOLAT

A kőburkolatot az európai városokban régebben használt tégla jellegű járdalapok ihlették, a Star Brick kőburkolatok rendeltetése a kisebb terek előtérbe helyezése. Speciális gyártási folyamatnak köszönhetően, minden kőlap egyénileg kapja antik jellegét, az előre meghatározott méretek pedig biztosítják a könnyű és hatékony lerakást.

A Star Brick kőburkolatot autós forgalom esetén betonalapra kell helyezni, gyalogos forgalom esetén azonban elegendő a félszáraz esztrich felület.

Zbau térkövezés

Kérjen ajánlatot most!

STAR BRICK KŐBURKOLAT

Textura Antikolt márvány
Moduláris Egyedi méret
Méretek 1 db – 21×7 cm
Vastagság 3 cm
Súly 68 kg/m2
Kiszerelés 18 m2/raklap
Színek

Kérjen ajánlatot most!

JAPÁN TIPEGŐ – KERTI SÉTÁNY KŐBURKOLAT

A kerek és félhold alakú kövek a fűbe helyezve, a legideálisabb megoldást jelentik kertje ösvényének kiépítésére.

Zbau térkövezés

Kérjen ajánlatot most!

JAPÁN TIPEGŐ KERTI SÉTÁNY

Textura Pala
Moduláris Kerek és félhold
Méretek 50×50 cm
Vastagság 4,5 cm
Súly 15,5 vagy 18 kg/db
Kiszerelés 40 db/raklap
Színek

Kérjen ajánlatot most!

TAPINTHATÓ BURKOLAT

A tapintható burkolólapok ideális megoldást jelentenek a látássérültek számára. A tér és minden, ami körülhatárolja, fontos számunkra a mindennapi életben. Ez az általános és alapvető kommunikáció eleme. Az a látássérült ember, aki vakvezető botjával megérinti a földet, és észrevesz egy kavicsot, nem érzi a kavicsot testéhez viszonyítva például a botot tartó kéz végén, hanem ott, ahol létezik – a földön, a bot végénél. A lábak vagy a fehér bot által észlelt tapintási információ megkönnyíti az útvonal követését, a haladási irány változásának felismerését vagy a célpontba érkezést.

Tapintható kőburkolat

Kérjen ajánlatot most!

TAPINTHATÓ KŐBURKOLAT

Textura Tapintható, csúszásgátolt
Moduláris Négyzet
Méretek 30×30 cm
Vastagság 3 vagy 8,5 cm
Súly 6 vagy 18 kg/db
Kiszerelés 60 vagy 84 db/raklap
Színek

Kérjen ajánlatot most!

VÁLASSZON KŐBURKOLATOT – KÉRJEN AJÁNLATOT