szeglemezes tető kivitelezése

SZEGLEMEZES TETŐSZERKEZET GYÁRTÁSA

A szeglemezes tetőszerkezet egy elterjedt építészeti megoldás, melyet egyre gyakrabban használnak tetők kialakítására. A szeglemezes tetőszerkezetek rugalmasak és erősek, így alkalmazkodni tudnak különböző méretű és formájú tetők kialakításához. Emellett megfelelő tervezéssel és anyaghasználattal hosszú élettartamúak és stabilak, így népszerű választások építkezéseknél és tetőfelújításoknál egyaránt.

NAPELEM, MEGÚJULÓ ENERGIA ÉPÍTÉSE

A napelem felhasználása és az energetikai igények egyre magasabb igénye érdekében külön részlegünk foglalkozik a napelemek értékesítésével, kivitelezésével és engedélyeztetésével. Villányszámlája alapján az éves felhasználást figyelembe véve kollégáink a legoptimálisabb értékek alapján állítja össze az energia felvételhez szükséges napelem rendszert. Minden esetben első sorban prémium termékeket ajánlunk, de természetes megtalálhatók cégünknél jó minőségű és árban illeszkedő rendszer is a megfelelő igényekhez mérten.

Térkövezés Zbauingatlan

TÉRKÖVEZÉS

Otthonunk küllemének dekorációja mindig is az építészet egyik középpontjában állt. A jól megválasztott kőburkolat esztétikus fedést és igazi hangulatot biztosít az épületek, udvarok, autóbeállók, járdák, teraszok vagy kertek számára. A STAR STONE prémium kőburkolat kínálatában Ön is biztosan megtalálja az igényeihez és stílusához leginkább passzoló burkolóelemeket, melyhez profi és gyors kivitelezést biztosítunk!

Térkövezés Zbauingatlan

KERÍTÉSÉPÍTÉS

Válasszon kerítéskövet és kiegészítőket hozzá, kérjen ajánlatot, mi pedig leegyeztetett időpontban házhoz szállítjuk, elvégezzük a szükséges földmunkát és előkészítést, majd profi módon megépítjük gyönyörű kerítését!

Térkövezés Zbauingatlan

KANDALLÓ BEÉPÍTÉS

A Planika világelső a prémium kategóriás automata biokandallók piacán. Cégünk a legmodernebb kandallótechnológiák centruma. A biztonság, a kényelem, a lobogó tűz varázslatos élményét, az intelligens tüzet viszi az otthonába. Válassza ki az otthonába leginkább illő, modern, biztonságos Planika bioetanol kandallót, kérjen ajánlatot, mi pedig leegyeztetett időpontban házhoz szállítjuk, elvégezzük a szakszerű beépítést és beüzemelést, Ön pedig élvezheti a luxus új dimenzióját.

Földmunka

GÉPI FÖLDMUNKA

Gépi földmunka, tereprendezés Hyundai mini kotróval.

  • Alapásás, sávalapok, kerítésalapok kiásása
  • Árokásás, csatornakiszedés, közműárok
  • Tereprendezés, terep előkészítés építkezéshez
HB Line Konyha és belsőépítészeti kivitelező

EGYEDI BÚTOROK, BELSŐÉPÍTÉSZET

  • Egyedi bútorok tervezése és kivitelezése, a konyhától a hálószobáig. Klasszikustól a modernig, minden ami egyedi.
  • Szolgáltatási területünk: Vas megye, Győr-Moson-Sopron megye, Zala megye, Veszprém megye, Komárom-Esztergom megye, Somogy megye, Baranya megye, Budapest és Pest megye.

Keresse meg új lakását, üzletét most!

Lakások és üzletek még elérhetők a Sopron, Ötvös u. 10. ingatlanban